XVR – Training simulator realitate virtuala pentru situatii de urgenta

 

 

De la un mic incident la un mare dezastru

Orice scenariu de incident este posibil
Orice incident este posibile, de la un mic accident la un dezastru pe scară largă. Incidentele virtuale pot avea loc chiar in locatii specifice ale companiei, care exista in viata reala, dar sunt greu accesibile, precum tuneluri sau cladiri in constructie.

Consecintele deciziilor rapide

Metoda de antrenament activa, realista si captivanta
Cursantii experimenteaza un incident de Realitate Virtuala ca fiind foarte realist. Stresul si tensiunea in timpul unui exercitiu XVR sunt destul de mari, deoarece dilemele si problemele se aseamana indeaproape cu cele din viata reala. Cursantii primesc feedback instant, deoarece consecintele deciziilor lor sunt vizualizate imediat in lumea Realitatii Virtuale.

Antrenarea abilitatilor de identificare a riscului si a pericolului.

Cautarea si recunoasterea semnelor vizuale
VR permite cursantilor instruirea pentru a recunoaste vizual semne și pericole. De exemplu, un pompier care observa degajarea de fum intr-un tunel, un politist care trebuie sa gaseasca urme medico-legale ale unei crime sau o asistenta medicala care efectueaza triajul bazat pe culoarea pielii și pozitia victimei. Realitatea Virtuala poate fi utilizata pentru a simula fluxurile de camere CCTV la o instalatie chimica, intr-un tunel sau la stadion pentru instruirea operatorilor in recunoasterea riscurilor si pericolelor. De exemplu observarea unei scurgeri de instalatie sau un individ suspect intr-o multime.

Instrument de antrenament cu scara larga de utilizare

Utilizare nelimitata de oriunde doriti
Scenariile de incidente ale Realitatii Virtuale ofera flexibilitatea de a fi folosite oricand si oriunde doriti. De indata ce un scenariu este stabilit, se poate folosi ori de cate ori este nevoie pentru instruirea cursantilor. Realitatea Virtuala vine in ajutor oriunde si oricand cu orice obiectiv de invatare posibil.